Skip to content

Barcelona castiga Cupa Mondiala 2010

July 8, 2010

Titlul nu exagereaza deloc. In semi-finala cu Germania, castigata de spanioli cu 1-0, sapte din cei unsprezece jucatori ai Spaniei jucau la FC Barcelona iar tactica folosita de antrenorul Del Bosque a fost una foarte asemanatoare cu cea a Barcelonei lui Guardiola. E si normal sa fie asa, dupa ce in 2009 Barcelona a castigat toate trofeele puse in joc iar in 2010 a fost foarte aproape de finala Champions League, fiind invinsa de Inter Milano in semi-finala dupa doua meciuri foarte disputate (mda, e clar, ma pricep la articole despre fotbal ca nuca-n perete :D).

Johan Cruyff, antrenorul legendar al Barcei anilor ’90, isi declara, dupa primul meci din grupa pierdut de Spania cu 0-1 in fata Elvetiei, convingerea ca spaniolii vor castiga Mondialul de fotbal. Cred ca e evident ca sunt de aceeasi parere.

Un alt aspect interesant, in poza de mai jos e prezentata echipa nationala de fotbal a Regiunii Autonome Catalunya (cu cercuri galbene sunt jucatorii titulari si la nationala Spaniei, cu cercuri negre sunt cei ce joaca si la FC Barcelona). Ar putea concura usor la orice turneu final…

 

Catalunya_copy

 

P.S: Nu o sa mai folosesc Photoshop-ul curand. 🙂

Advertisements

From → Aleatorii

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: