Skip to content

4 de Weekend

August 27, 2010

Cateva link-uri ce mi-au ramas in minte:

1. Mai avem 40 de ani de petrol si 65 de ani de gaz. Probabil fals, dar daca e adevarat inseamna ca in timpul vietii mele voi vedea cele mai mari schimbari din istoria umanitatii. (Repede sa mai pun niste benzina, nu de alta, dar schimbarile la batranete nu-s misto. Zice-se).

2. Un jucator de Starcraft din liga profesionista de gaming sud-coreeana castiga in medie 60,000$/an. Ce bine ca nu ma joc Starcraft, nu-mi plac taiteii de loc, mai ales cand sunt asezonati cu pisici (pe care le urasc asisderea).

3. Unor elevi de liceu din Australia li s-a dat ca tema acasa sa planuiasca cum pot omori ‘cei mai nevinovati oameni‘ (traducere libera) in numar cat mai mare. Astept cu interes rezultatele.

 

3348187x

 

4. Tot in Australia (link-ul e mai sus) s-a lansat un produs inovativ: ‘suicide bags’. Probabil ca unul din elevi a trecut de la vorbe la fapte.

Jucati-va frumos!

Advertisements

From → De-ale lumii

3 Comments
  1. I say permalink

    Suna optimist weekend-ul. Si mai optimist e ca nu cred ca in 40 de ani vei mai vedea asa multe 😛 Altfel, vestea e de-a dreptul ingrijoratoare..ce-or sa se faca saracii Americani? Hey, stiu, ii pot ajuta prietenii australieni!

  2. Anonymous permalink

    S-ar putea sa poata sa ma ajute si pe mine prietenii australieni atunci…:) Dar pana trimit ei pungile via vapor cu panze, ma descurc singur. Sau se ocupa altii de mine 😉

  3. Andrei Teşcan permalink

    S-ar putea sa poata sa ma ajute si pe mine prietenii australieni atunci…:) Dar pana trimit ei pungile via vapor cu panze, ma descurc singur. Sau se ocupa altii de mine 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: