Skip to content

Vueling te duce ieftin în Europa

April 8, 2013

Mă uitam recent pe câteva site-uri de profil ce promovează oferte care de care mai atractive pentru destinații exotice. Ca să nu scriu în articolul ăsta cum ajungi din România în Kenya cu approximativ 350 de Euro și vreo patru conexiuni sau cum ajungi în Tokyo cu 400 de Eur și o zi și jumătate prin aeroporturi, am ales câteva destinații mai apropiate de noi.

De exemplu, cei de la Vueling, o companie spaniolă ce-și are sediul de operațiuni și principalul nod aerian în Barcelona, are în perioada asta câteva prețuri foarte interesante pentru unele destinații. Astfel, ajungi via Barcelona în Lisabona cu ~210 Euro, Marrakech cu ~270 Euro, Reykjavik cu ~350 Eur.

Marrakech

Munții Atlas, fotografiați din Marrakech

Tot prin ei poți ajunge în mai tot arhipelagul grecesc, așa că dacă te bate gândul să ajungi în Rhodos sau Creta relativ simplu, pot fi luați în considerare. Eu îi rețin mai ales pentru zborul direct către Bilbao, cred că sunt singura companie aeriană care te poate duce in Țara Bascilor fără escală.

Iar pentru a mări șansele găsirii unui zbor cât mai ieftin pentru vacanța de la vară, încearcă și site-ul momondo.ro, include și zborurile unor companii low-cost (cum ar fi Wizz Air) pe care alte comparatoare nu le au.

Vacanță plăcută!

ps: iar dacă Senegal sau Gambia sunt destinațiile căutate de tine, i-ai nimerit la fix, Vueling are rută Barcelona – Banjul. 😀

Advertisements

From → Calatorii

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: