Skip to content

București – Islanda, sub 250 Euro

September 13, 2015

Într-o discuție recentă împărtășeam pe deplin părerea unui prieten conform căreia Islanda este un tărîm de basm ce merită vizitat măcar o dată în viață. Problema indentificată de amicul meu era că, pe lîngă prețurile destul de piperate la cazare și masă din insulă, este extraordinar de scump să ajungi acolo, toate aceste trei motive transformînd Islanda într-o destinație destul de greu accesibilă.

Așa să fie oare? La o privire rapidă pe tabloul sosirilor al aeroportului din Reykjavik putem identifica cîteva variante care ne-ar putea aduce în capitala islandeză cît mai ieftin.

sosiri

Sunt patru operatori de zbor low-cost, easyJet, Vueling, AirBerlin, WOWair ce au conexiuni în orașe mari din Europa la care am putea ajunge cu low-cost-urile ce zboară din România, Geneva, Berlin, Barcelona, Milano, Roma, Paris, Oslo, Londra, Dublin. Avem deja toate premisele pentru a reuși să gasim din toate aceste variante, una care să se încadreze în bugetul nostru de 250 Euro.

Așadar, dacă o investigăm doar pe prima, Geneva, și dacă încercăm să găsim un zbor ieftin într-o perioadă a anului în care ne putem bucura de frumusețea Islandei fără să tremurăm un sejur întreg, cum ar fi luna Mai 2016, găsim destul de ușor o variantă de zbor la nici mai mult, nici mai puțin de 249 Euro. 🙂

buh-kef

Bon voyage!

Advertisements

From → Calatorii

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: